Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 17. мај 2018.

~Da li ste spremni da nova ideja uđe u vaš život?~
    Hiljade, hiljade ideja se svakodnevno pojavljuju na ekranu vašeg uma, kako dolaze, tako odlaze. Ponekada toga niste ni svesni, jer veoma brzo jedna ideja zameni drugu. Ako neku ideju koja vam se javi, ne zadržite, ne zapišete, ne radite na njoj, verovatno će veoma brzo nestati, a vi ćete na nju potpuno zaboraviti.     Veoma je važno da tu ideju zadržite i dopustite da se pojavi na ekranu vašeg uma. Tu ideju treba da prigrlite, da se pozabavite njome, da odvojite svoje vreme i pažnju, da je ponegujete, prosto da se zaljubite u nju. Ona treba da vam postane opsesija, da samo o njoj pričate, razmišljate i da joj se radujete. Samo tako će ona ostati tu dovoljno dugo, samo tada će vaš podsvesni deo uma prihvatiti nju i vi ćete krenuti u akciju. Bez toga nema koraka, nema akcije. 

   Ona treba da se učvrsti, da se na nju naviknete kao na jednu neophodnost u vašem životu, kao da bez nje više ne možete. Tada ćete biti u skladu sa idejom, dobijaćete potrebnu energiju i snagu za njenu realizaciju.

   Naravno da neće ni tada ići sve glatko. Javiće se sumlja da li je ta ideja za vas, da to nije preveliki zalogaj... i mnogo drugih glasova će vam šaputati da se vratite u svoju svoju zonu komfora i da odustanete od svega, jer to vam je nešto novo, nepoznato i pitanje je šta će od svega toga i biti. 
  Mnogi će ovde i odustati, poverovaće u ovaj glasić sumlje koji je pomešan sa strahom od novine. Lakše je vratiti se negoli praviti korake ka nečem što je još uvek od vas daleko, ali ne i nedostižno. Mnogi se zaglave baš ovde, ni tamo ni ovamo. Sad je važno da napravite korak sa strahom, ali ga napravite. Posle sve ide nekako lakše, jedan korak otvara drugi i sve tako redom. Dopustite da ideja oživi, verujte da ona može i da se ostvari potpuno, ali sve to naravno uz vaše korake i akciju.

   Znači sve je energija koja kruži oko vas, ideje koje se jave su takođe energija, koja ide ka vama, kroz vas, iz vas, pored vas i da li ćete nekoj ideji dopustiti da se učvrsti na ekranu vašeg uma, zavisi isključivo od vas. To je prvi korak u kreaciji nečega novog. Drugi korak je ako dopustite ideji da uđe u vaš život, morate se i zaljubiti u nju. Taj korak vas vodi u sledeći, a to je akcija. Krećete u realizaciju iste. Biće iskušenja, strahova, sumlji... ali vi idite samo napred. Poslednji korak u kraciji je otpuštanje svega onoga što vam više nije potrebno. To je u stvari oslobađanje od svega što vam više ne služi jer sada imate nešto novo.

   Da bi ova priča bila jednostavnija i da biste je svi dobro razumeli i najbitnije od svega je saznanje da ste vi kretori svog života i da ste vi odgovorni za sve što dopuštate da uđe i da izađe iz vašeg života. 


Pišite mi i naručite svoj primerak:


CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ... (narukvica sa srebrnim priveskom anđela, deteline, krila andjela, srce... + cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... 
sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)    
    Međutim važno je pre svega da znate šta želite, mnogi to ne znaju, nego nezadovoljno tumaraju i prebacuju odgovornost za svoj život na nekoga drugog. Ako vi znate šta želite, a na primer može to biti novi auto, nova kuća, nova garderoba, nova kilaža, novi posao, novi partner... 

   Šta prvo bude, javi se ideja o tome. Kako tada obično reagujete? Da li odmah tu ideju prihvatite ili oklevate. Hajde da posmatramo kao da ste dopustili toj ideji da se smesti na ekran vašeg uma. Okej, hajde sada, šta radte? Naravno svima o tome pričate, tražite o tome informacije, pretražujete sve dostupne oglase, bavite se znači tom idejom. Šta dalje?

    Ta ideja sve više počinje da vam se sviđa, nekako ste je zavoleli i samo o njoj razmišljate. Znači dobro vam ide za sada. Smestili ste je u podsvesni deo uma i to je u redu. Šta dalje?  Javiće se strah, ali vi napravite prvi korak sa verom i samo napred. Na taj način vi ste na putu do svog cilja i do ostvarenja ideje i tako ideja za idejom... Naravno da kada i dođete do ostvarenja jedne ideje i kada prođe određeno vreme, tu ideju ćete možde otpustiti i kreirati nešto novo. I tako sve u krug. Ova sposobnost i mogućnost kreacije, vam čini život i dinamičnim i ispunjenim.


U mesecu JUNU pojačano darivanje...,
 uz sve poklone koje prate knjigu na njeno putovanje do Vas, dobijate još ogrlicu ili minđuše koje autorka kreira za svoje čitaoce.


Knjiga je savršen poklon 
za nekoga koga puno volite i 
kome želite dobro u životu,
 naravno da uvek treba početi od 
SEBE...

Uz svaku knjigu sledi darivanje koje sa puno ljubavi kreiram za Vas !?


   


     Sada znate da ste vi kreatori svoje realnosti i da ste vi odgovorni za to gde ste sada i gde možete biti sutra. Razmislite o tome i pokušajte da uhvatite misao koja je baš sada na ekranu vašeg uma i zadržite pažnju na njoj. Možda će baš ona kreirati vašu budućnost, jer zapamtite da su naše misli ideje u pokretu... i da se one ne bi ni javile da ne postoji način za njihovo ostvarenje... samo je pitanje da li ste vi spremni da nova ideja uđe u vaš život.

*tekst objavljen u Sretna žena magazin,14.05 2018.
http://www.sretnazena.com/2018/05/da-li-ste-spremni-da-nova-ideja-ue-u.html

Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:

*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom, na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 


Piše: Gordana Maksimović

Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.   

Нема коментара:

Постави коментар