Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 30. април 2018.

~Visoka vibracija, pa tek onda akcija ~




   Važno je podsetiti se, da ako u životu želite sreću, radost, ljubav, zdravlje, uspeh... i mnogo još dobroga morate biti na vibraciji toga. A ako znamo da se sve to nalazi na visokim frekfencijama, onada je logično da sve to morate prvo vi biti.

   Budite srećni, budite zaljubljeni, budite uspešni, budite nasmejani, zadovoljni... budite sve čega želite još da imate. To je zakon i to je pravilo. Morate vibrirati imanjem, da bi ste dobili još. Jer suprotno, tome ako vibrirate nemanjem, odsustvom željenog, odnosno ako tražite sreću, jer sreće nemate, nećete je ni imati, budite toga svesni.Vi morate biti srećni,vi morate biti na visokim frekfencijama,da bi ste svedočili još većom srećom i to je to i to važi za sve u životu.




   Zapravo vi nećete naći ni posao, ni ljubav, ni prijatelje... ako ste stalno neraspoloženi, ljuti, nesrećni, depresivni, razočarani... onda ste na jako niskim frekfencijama, tako i vibrirate, pa samim tim vi zaista ne možete ni videti sreću, ljubav, radost, uspeh.... Oni se nalaze na posve drugim relacijama, tako da ćete svedočiti u svom životu da vas zaista zaobilazi sve to o čemu maštate i sve što u svom životu želite. Vi morate biti na visokoj vibraciji, jer tada ste u skladu željenog. Vi morate tako i misliti, pričati i raditi, da bi ste dostigli to što želite. Naravno da trebate i verovati da je to za vas i da je to dostižno vama. To je važna činjenica koju ne smete zanemariti. 

   Dobre misli, dobare emocije, dobra vibracija, dobro delovanje i vi ćete svedočiti u svojoj realnosti željeno, bilo da je to posao, ljubav, sreća... Tako deluje zakon privlačenja i to morate znati. 

  Najvažnije je da budete dobro, da bi bilo još dobroga u vašem životu. Kada je tako onda vam sve ide za rukom, sve vam se poklopi u pravo vreme i ljudi i vreme i prilike. Nekada ste potpuno iznenađeni kako sve ide baš onako kako ste zamislili. Tada samo preispitajte svoje emocije i shvatićete da je to sve  tako, baš zato što se osećate dobro.


    Znači dobro zapamtite sledeće pravilo, dobra vibracija, pa tek onda akcija. Samo tada ste spremni da napravite korak napred, i samo tada postoji mogućnost realizacije željenog. Samo pratite sveje emocije, one vam poručuju gde se nalazite. One vam govore da li ste spremni da krenete na putovanje ili da ga ostavite za neko bolje vreme. Pratite emocije, da ne biste doživeli razočarenje. Kada osvestite to, znaćete koje je najbolje vreme za neki novi početak.

*tekst objavljen na Portalu za kulturu, obrazovanje i priključenuija, Pokazivač,1.10 2017.god.




Autor teksta i autor knjige Miris pozitivnog duha 

Kako do knjige Miris pozitivnog duha?

Pišite mi i naručite svoj primerak:
CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom anđela, deteline, krila andjela, srce.....+ cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)





 U mesecu JULU pojačano darivanje..., uz sve poklone koje prate knjigu na njeno putovanje do Vas, dobijate još ogrlicu ili minđuše koje autorka kreira za svoje čitaoce.


Knjiga je savršen poklon za nekoga koga puno volite i kome želite dobro u životu, naravno da uvek treba početi od SEBE...


 Uz svaku knjigu sledi darivanje koje sa puno ljubavi kreiram za Vas!




Upoznajte se sa autorkom knjige Miris pozitivnog duha,
Gmail: gordanamaksimovic4@gmail.com

Knjigu možete naručiti slanjem poruke u inbox profila, putem  instagrama i na mail....

hvala



O autoru: Gordana Maksimović




Gordana Maksimović
Dipl. defektolog-master logoped iz Kraljeva. Gordana je motivaciski govornik i životni trener, kao i autor jako posećenog bloga, you tube kanala i životnog priručnika MIRIS POZITIVNOG DUHA. Svet bi bio mnogo bolji kada bismo prvo radili na sebi i sopstvenim razvojem bili primer drugima, da uvide da sve može drugačije. Ja to radim,a vi?


Нема коментара:

Постави коментар