Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

субота, 28. октобар 2017.

~ Vreme je da počneš... ne odlaži! ~

  Sadašnji trenutak je trenutak kada trebate da donesete važne odluke u svom životu. Možete kreirati svoj život upravo sada. Nemijte odmah nalaziti izgovore zašto sada nešto ne možete. Obično ćete reći, nije to za mene, prestar sam ili premlad sam za to, nemam dovoljno znanja, nemam iskustva, nisam dovoljno kreativan. Verujte sve su to samo izgovori ili neke predrasude obojene nekim emocijama iz prošlosti koje vas nagovaraju da odustanete pre nego što bilo šta počnete.

   Setite se nečega što ste želeli a niste do sada pokušali da ostvarite. Možda ste želeli da budete pisac, možda umete lepo da se izražavate, da svoje misli i osećanja iznosite na način dostojan piscu, ali vam vaša stara uverenja govore da to nije za vas. Šta se dešava kod vas, strah zapita, da li vi to uopšte možete? Naravno tu vi stajete, odustajete, potiskujete svoju ljubav prema pisanju i ona ubrzo pada u zaborav. Međutim, ne mora sve biti tako. Želite li da budete majstor nečega u svom životu? Usudite se i zgrabite ovaj trenutak sada. Ako je to pisanje, ako ste inspirisani krenite sada, baš ovog trenutka. Napišite danas samo jednu stranu, za godinu dana imate dobru knjigu. Šta mislite o tome? 
   Želite da slikate, imate talenat, imate želju, upišite školu slikanja i krenite. Ko zna kakav se umetnik krije u vama? Za sve postoji početak, a za taj početak potreban je trenutak i taj trenutak je sada. Nikako nemojte govoriti, jednoga dana, ja ću... Verujte da nećete, ako želite krenite odmah, nema odlaganja.To važi za sve stvari koje poželite u svom životu. Ne ograničavajte se, iskoračite iz svoje zone komfora jer život je izvan nje. Zona komfora je prekrasno mesto, ali nikada ništa tamo ne raste.Tako ni vi nećete znati, videti ni, osetiti ako ne napravite korak. Osvestite to i probajte, vi ste kreator vlastite stvarnosti i svoje budućnosti.
   Ukoliko želite poboljšati svoj život, ako želite promeniti svoju budućnost, trenutak za to je upravo sada! Oslobodite se starih navika, uverenja, starog razmišljanja i predrasuda koje vas prate i kreirajte svoju  budućnost sada.

*nastavak sledi u knjizi-MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар