Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 21. јул 2017.

~ Šta kada ne ide onako kako želite? ~



   Lako je kada u životu ide sve po planu i kada se događaji odvijaju baš onako kako ste sami iskreirali i kada sve ide u skladu sa vašim željama i vašim očekivanjem. Ali šta biva kada se sve to ne odvija tako, a da ste vi pri tome preduzeli baš sve što je do vas i što ste mislili da je potrebno? Kako tada ostati na visokoj vibraciji, kako ostati smiren i kako se tada ne osećati izneverenim, poraženim i izgubljenim? 


 Nije lako, pogotovu kada ste u sve to uložili svje vreme, znanje, možda novac, ali i svoja velika očekivanja?
   Svi smo se mi nekada našli u takvim situacijama i upravo sebi postavili pitanje:Zašto? Pa sve sam učinio što je do mene, šta je još potrebno? Nekada nećete imati odgovor na svoje pitanje, neće vam biti i dalje jasno, možda i ne treba da tražite odgovor u tom trenutku. Možda je potrebno da sve to posmatrate iz drugog ugla, možda će vam paj pogled sa te strane dati odgovor. Možda je dobro da poverujete da se sve dešava sa određenim razlogom, da nešto što ste u tom trenutku želeli i nije bilo za vas, možda treba biti strpljiv i dati mu malo vremena. Postoji univerzalni zakon inkubacije, koji kaže  da je za sve potrebno vreme, i da od setve do žetve ne treba dodatno čeprkati i kopkati, već samo  treba strpljivo sačekati rod. Kada smo mi kao ljudi u pitanju ne možemo sa takvom preciznošću reći kada ćemo da ubiremo plodove koje očekujemo, jer to uveliko zavisi i od naših očekivanja, ali i preduzetih koraka.
   Ono što je najbitnije, da u koliko ste sve učinili što je do vas, je ostati smiren i sa verom da za sve u životu postoji vreme i razlog dešavanja i da Bog ima neki dobar plan za vas  koji vi možda sada ne vidite. Ma koliko vam  to, u tom trenutku, ne izgleda pravedno, jer ste uložili sve što je bilo potrebno i što ste ticalo vas, verujte da je odgovor baš u tome. Verujte da će se stvari koje želite desiti vama, samo ako je to za vas i to prihvatite kao tako. Ako to raščistite i ako na to gledate na taj način, vi ćete otpustiti sve otpore koji se mogu javiti u vama i bićete otvoreni za ono što vam dolazi, a verujte da plan za vas uvek postoji. Ako ste zadržali veru i pozitivan duh, vi ste na vidbraciji koja donosi u vaš život puno dobroga i onoga što je Bog namerio i namenio samo vama.
  Kada se uskladite sa samim sobom i kada se uskladite sa Božijim planovima za vas onda stvari počinju da se razvijaju za najveće vaše dobro i uglavnom to na kraju bude i usklađeno sa vašim očekivanjima i željama. 
  
*tekst objavljen u Sretna Žena Magazin, 07.08 2017.god.

Piše: Gordana Maksimović


Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali. 

Нема коментара:

Постави коментар