Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 26. мај 2017.

~ Kako vidiš, takav život živis ~Živite ovaj jedan jedini život, onako kako najbolje znate i umete. Da možete živeti još bolje, možete, ali za sada je tako kako je. Obično sebi date obećanje da ćete na nekim životnom poljima poraditi, ali naravno to ne započinjete odmah, već odlažete za neko bolje vreme.

Nema boljeg vremena od ovog sada kojeg živite.
Nemojte odlagati življenje, nemojte odlagati sreću, radost, ljubav, prijateljstvo kada sve to možete imati u sadašnjem trenutku.Od vas samo zavisi kakva vam je srtvarnost, jer ste vi njen kreator i vi ste pozvani da je stvorite.Već danas počnite da živite život kakav želite. Probudite se, dok nije prekasno za sve vaše snove, za sva vaša maštanja, želje i mnogo toga što želite da radite,imate i budete.
Gledajte u mogućnosti, a ne u prepreke.Gledajte, šta je to što možete da uradite, a ne u ono što vam se može poprečiti na tom putu.Važan je vaš fokus i vaše misli. Budite toga svesni, jer kako budete gledali, mislili i na šta se budete fokusirali to  ćete i da živite.
*nastavak u knjizi -MIRIS POZITIVNOG DUHA- autor Gordana Maksimović
*malo više o ovoj temi u videu koji sledi:

1 коментар: