Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 1. јануар 2016.

PROBUDITE SE SREĆNI

* PROBUDITE SE SREĆNI

"Nije srećan ko rano rani,nego ko se srećan budi."

     Novi dan,novi počeci,nove mogućnosti...Da li ste spremni da otvorite svoje oči i da se osmehnete novom dan? Da li ćete se zahvaliti,za novi dan,za život,za zdravlje,za sve ono što ovog jutra imate? Ili ćete  sve to uzeti zdravo za gotovo i početi i ovaj dan kao i svaki što počinjete?
    Možete da počnete i drugačije.Od vas samo zavisi.Rešite od danas da bude drugačije.Ka što je stari način započinjanja dana vaša volja tako je i novi način samo vaša odluka.Vi ste kreatori svoje realnosti i zato promenite nešto da bi vama bilo od danas bolje.
   Otvorite oči,poželite dobro jutro novom danu,poželite sebi i ljudima oko sebe svu sreću i radost koju mu im može doneti novi dan.Nasmešite se,radujte se novim mogućnostima i novim šansama.Svaki dan je nova šansa,svaki dan je nova prilika,zagrlite svaki novi dan i živite kao da vam je jedan jedini.Svaki dan može biti vaše putovanje,vaša nova avantura.Promenite nešto,izađite iz ustaljenih radnji,postupaka i dela.Uradite danas nešto drugačije,nešto što do sada niste radili,dobićete posve drugačije rezultate.Sve je bolje nego dan koji liči na sve ostale,ta učmala ustaljenost postupaka vas dovodi do dosade i monotonije u životu.Probudite u sebi ono radoznalo dete,raspalite po mašti, igrajte se,opustite se,pevajte i radujte se životu.Nemojte u sebi zarobiti vragolasto,nemirno i razigrano dete.Nemojte da se sakrijete iza maske ozbiljnosti zato što mislite da vaše godine i profesija to ne dozvoljavaju.Budite ono što jeste,ono što vas čini zadovoljnim,ono što vas nosi i raduje.
    Kao što rekoh sutrvaki novi dan nova šansa,imate šansu da se probudite srećni.Dovoljno je samo da se toga setite,kada uju otvorite oči,da se nasmejete novom danu,novom životu.Jer ako ste otvorili oči, pa vi ste se ponovo rodili ovog jutra.Budite zahvalni na tome.Zato proživite dan,najbolje što znate i umete.

Нема коментара:

Постави коментар