Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 19. јануар 2016.

~ Ne odlažite življenje ~



"Ako ne delujete na život on stekne naviku da deluje na vas."


   Živite ovaj jedan jedini život, onako kako najbolje znate i umete. Da možete živeti još bolje, možete, ali za sada je tako kako je. Obično sebi date obećanje da ćete na nekim životnom poljima poraditi, ali naravno to ne započinjete odmah, već odlažete za neko bolje vreme.

Nema boljeg vremena od ovog sada kojeg živite.

  Nemojte odlagati življenje, nemojte odlagati sreću, radost, ljubav, prijateljstvo kada sve to možete imati u sadašnjem trenutku.

   Od vas samo zavisi kakva vam je srtvarnost, jer ste vi njen kreator i vi ste pozvani da je stvorite. Već danas počnite da živite život kakav želite. Probudite se, dok nije prekasno za sve vaše snove, za sva vaša maštanja, želje i mnogo toga što želite da radite, imate i budete.

   Život svakog dana je kraći za taj jedan dan i zato ne propustite da iscuri kao pesak u peščanom satu. Ne dozvolite da vam i jedan jedini dan prođe a da ga niste bili svesni, da ste ga dočekali i ispratili bez osmeha...

*nastavak sledi u knjizi -MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

   

Нема коментара:

Постави коментар