Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 04. јануар 2016.

~ Iskoristite svoje šanse u životu ~   
"Iskoristite šansu! Ceo život je šansa. Čovek koji stigne najdalje je obično onaj koji se usudio da pokuša."                                                                              
                                                                                                                   

     Postoje brojne šanse koje se javljaju u životu, ali vi niste uvek spremni da ih uvidite ili pak niste spremni da se uhvatite u koštac i poradite na njima.
    U životu uglavnom nije teško pronaći šansu, one se pojavljuju, gube i sve tako u krug. Važno je ne samo da prepoznate šansu već i da je iskoristite.
    Često ste u dilemi da li, da nešto uradite ili ne, da li nešto da promenite ili ne, ali ako ne pokušate i ne učinite ništa, je najgore rešenje, jer nikada nećete saznati da li je vaša odluka bila prava...


   ... Iskoristite šanse koje vam život pruža, možda nema reprize. Usudite se, verujte da možete, napravite prvi korak i naćićete se na mestu o kome nekada niste mogli ni da sanjate.

...
nastavak u životnom podsetniku-
MIRIS POZITIVNOG DUHA,
Gordana Maksimović

2 коментара: