Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

субота, 12. децембар 2015.

BUDI REALAN I UVEK ŽELI ONO NEMOGUĆE

* BUDI REALAN  I UVEK ŽELI ONO NEMOGUĆE



"Ne požuruj stvari, ne zadovoljavaj se malim zaradama. Ko stvari požuruje ne dostiže svoj cilj, ko se zadovoljava malim zaradama ne može da reši velike probleme. "-Konfučije

      Da bi ste u životu postigli bilo šta morate pre svega to želeti,raditi na tome i naravno napraviti korake ka cilju.Ono što vas obično drži u mestu i koči da se pokrenete su vaša nasleđena uverenja koja nosite duboko u sebi.Promena i napredak u životu dolaze onog trenutka kada se oslobodite tih uverenja i kada iskoračite iz vaše zone sigurnosti,jer tek tada vaši snovi počinju da se ostvaruju.
     Nemojte biti skromni i da od života tražite malo,jer malo ćete i dobiti.Tražite i ono što mislite da nije moguće,"čudni su putevi gospodnji",možda vam se i dogodi.Nikad se ne zna kolike su vaše mogućnosti dok ne pokušate da dosegnete i dohvatite svoju zvezdu.Jer "čovek na vrhu planine nije tamo pao,"stigao je tamo jer je verovao da može,usudio se i stigao.Imao je cilj koji je nekome veliki i nedostižan,ali njemu nije bio.Malim koracima,velikom upornošću,jakom voljom sve se može.
Ako ste borac,ustante,krenite,promenite ugao gledanja,burgijajte u mestu ako treba,ne odustajte,ne oslanjajte se na druge,ne oslanjajte se ni na sreću i samo napred.Svaki korak ,pa i onaj dečiji je veliki ako je usmeren unapred.Uspeh je put,uživaj u svakom pokretu i i želi puno,a kako doći do ostvarenja nemojte se unapred pitati.Odgovor na pitanje kako ,dobijaćete posle svakog koraka.Samo gledajte da svaki korak završite do kraja.
    Ne požurujte i ne zadovoljavajte se malim stvarima,budite realni,verujte u sebe i usudite se zaželeti i nemoguće,ko zna možda i uspete,jer ako ne pokušate ,nikada to nećete ni saznati.

Нема коментара:

Постави коментар