Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

недеља, 29. новембар 2015.

 #PRIHVATANJE IMA MOĆ ZAGRLJAJA

"Prihvatanje ima čarobnu moć zagrljaja.Ako ste ikada svim srcem zagrlili nekoga koje ljut na vas,onda znate da je ljutnja,bes,grč,otpor,čudnom brzinom nestaju u  blagosti,bliskosti i budnosti zagrljaja".

   Prvi korak na putu ka vašem  ličnom razvoju je prihvatanje,ako nema tog koraka vaše putovanje ne može da započne. Prihvatite sebe,druge i situaciju u kojoj se nalazite. Prihvatite da ste u životu radili najbolje što ste umeli i znali do tada.Prihvatanjem, promena se dešava sama od sebe i sve dok sebe ne prihvatite ,vi ste u otporu i sve dok ste u otporu nema promene i nema napretka.
     Isto tako ako ukazujete nekome da greši,pa mu neprestalno pričate,obrazlažete situaciju,ubeđujete ga ,on se ni posle velike vaše priče neće promeniti,a vi ćete se posle toga osećati jako loše.Silom se ne može niko promeniti.Ta vaša priča je sigurno krajnje dobronamerna,vaša želja je da pomognete,ali kada odustanete od priče,desi se čudo.Odnosno kada odustanete ,odnosno prihvatite osobu onakvu kakva jeste i vaš odnos prema toj osobi se menja i nešto što vas je kod te osobe nerviralo,iritiralo, prestaje.Počnete primećivati i njegove dobre strane i odjednom shvatite da svako radi onako kako najbolje zna i ume.Svemu čemu se opiremo,ne posustaje,zadržava se,a sve što prihvatimo, završava se!
    Prihvatanjem i sebe i drugih,prihvatanjem situacija to ne znači da je sve u najboljem redu i da ne treba ništa menjati.To u redu znači da ste prihvatili sebe,druge ili situaciju onakvom kakva jeste.To ne znači da je sve dobro,ali kada prihvatite,tada jasnije vidite rešenja i mogućnosti.  Kad stvarno nešto prihvatimo promena se dešava sama od sebe.Druge ne možemo menjati.Sve dok to pokušavamo,bez obzira na naše krajnje dobre namere,mi smo u otporu.Sve dok osudjujemo neku osobu,mi se u stvari borimo sa nečim što već postoji u našem životu.  Odnosno kada prihvatite vaša vibracija raste i vi ste spremni da napravite sledeći korak na putu ličnog razvoja.
    Zagrlite sebe,prigrlite ljude oko vas ,prihvatite da se sve dešava sa nekim razlogom,za veće dobro.Prihvatite da  ste vi i svi oko vas radili i rade za sada najbolje što znaju.Kada volimo i prihvatimo sebe više nam u iskustvo dolaze ljudi koji su isti takvi.Kad to osvestite i shvatite vi ste već jedan korak napred.Нема коментара:

Постави коментар